12.- DReTS el valor afegit social i cultural de la comarca i La Portadora la moneda cultural del Priorat.-

 Defensem la identitat de comarca, el pragmatisme i l'eficàcia cultural i social.

                   Escoltem a les persones i volem ajudar-les en les seves iniciatives i il·lusions a favor de la convivència en la comarca i el seu futur.

"""DReTS)))... el Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat, sota el lema: Drets, Responsabilitats, Ets i Som Priorat", és el valor afegit i "La Portadora" la moneda cultural del Priorat, és la revista d'estudis socials i històrics que dona impuls a la Campanya a favor de la Convivència, la Igualtat i l'Equitat de les Persones i la Protecció de la Natura.

La revista La Portadora és la moneda d'identitat de ser i formar part de la Coordinadora dels Centres d'Estudis de Parla Catalana "CCEPC", de l'associació a favor del Paisatge com a Patrimoni mundial "PRIORitAT".

L'edició de la revista (editorial, correcció) i les dispeses bàsiques de difusió i d'oficina, fa que la quota dels socis i de les sòcies és clau i haurà de garantir la nostra supervivència i el nostre futur, com a motors culturals de la comarca.
Nosaltres escoltem a totes les persones, les seves idees de millora, els seus agraïments i les seves queixes. Oferim les nostres atencions, els nostres suports a la ciutadania i sumem en la tasca de conscienciació i de sensibilització comarcal pels seus valors socials, culturals i de turisme sostenible.-



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

83.- Preparem de cara al mes de juny una taula rodona sobre qualitat de vida a l'estiu.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-