4.- Campanya del Fòrum, avui el REDICAT, defensem les abelles

Xerrada col·loqui gravada, clica

REMEIS NATURALS especial 

ABELLES, MEL I SALUT per en Miquel Biarnés



Avui dimecres dia 16 de desembre de 2020 hem organitzat dins del marc del Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat (DReTS) on tenim la campanya "salvem les abelles".
Junt amb en Pere Pallejà vàrem exposar el dilluns passat en una reunió telemàtica a en Ferran Mestres, conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Priorat l'oferta REDICAT.
La nostra intenció és enviar un correu electrònic als Ajuntament dels pobles per a fer difusió de la iniciativa per mitjà de pregons digitals o en veu alta. 
Es tracta que les iniciatives del Fòrum són de cost zero euros i anem per a informar i convidar a la ciutadania pels valors que són importants en la comarca.
La campanya REDICAT és oberta a tota persona que vol defensar la vida de les abelles, tota persona que té cura de les abelles i es productora de mel, com qualsevol persona que tingui molèsties per tenir un eixam proper i que vol treure-les del lloc i poder traslladar-les a un altra per un professional competent, en lloc de matar-les i destruir el niu.
Avui el nostre expert en remeis naturals en Miquel Biarnés ha fet una xerrada col·loqui al voltant de les abelles tot destacant les seves avantatges, beneficis i aplicacions de tot el que elles produeixen. 
A més a sortit el tema molt important que és que les abelles estan en situació de SOS i en canvi són molt necessàries i útils com és en la fluorescència de les plantes, cada camí n'hi han menys, a més les avispes i la recent identificada avispa assassina molt perillosa pels humans, les devoren amb facilitat.
Des del Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat fem una crida a la conscienciació i a la sensibilització en la protecció de les abelles i en la defensa davant les amenaces d'extinció.
Des del Fòrum ens adreçarem a totes les persones del Priorat com de fora, a la fi d'aconseguir objectius en convivència, igualtat i protecció de la nostra natura. Ens adreçarem a tothom i a col·lectius com a escoles, instituts, Jutjats de Pau, alcaldies i regidories municipals, pagesos/es, apicultors/es, joves, persones de més edat, dones, homes, LGBTI, empresaris/es, pares, mares, etc. serà des de la cooperació pel Priorat per a marcar-nos metes compartides.
Redacció

La xerrada es pot veure com ja hem dit a l'inici d'aquest notícia clicant a sota:

https://www.facebook.com/Bioiridocosmologia/videos/3921167761255748

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

83.- Preparem de cara al mes de juny una taula rodona sobre qualitat de vida a l'estiu.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-