8.- En marxa la Biblioteca @ssociada Cooppel (B@C) per al desenvolupament del talent del Priorat.-

 

No deixis el teu talent ni el dels teus fills i filles 

https://www.agendapriorat.cat/activitat/es-posa-en-marxa-la-biblioteca-associada-cooppel-meet-del-priorat

Es tracta d'una reunió MEET de dues hores de 5 a 7 de la tarda de dilluns a dijous, és també una ocasió per a estudiar, de forma que els menors d'edat de primària o ESO poden fer preguntes i consultes a agents mediadors Cooppel (estudiants de BAT, practicants universitaris i professorat emèrit), que també es troben en la mateixa trobada telemàtica. 

A més s'aprèn a jugar amb petits tallers de 15 minuts diaris al Cooppel que treballa el control mental i el talent d'aprendre a aprendre més fàcilment jugant.

Per poder entrar escriu a info@cooppel.org o al What's 619 79 39 69 i t'enviarem la invitació.

Tots els dies lectius, gratuït i fins al 06 de maig de 2021. Ara tens l'oportunitat.

Atenció lliure com en un club d'esports, d'escacs o d'altre mena i gratuïta.

Obre noves perspectives i noves mirades amb l'entrenament mental del talent a aprendre a aprendre amb les pràctiques del Cooppel.

Aprendre a moure les peces i a fer estratègies com quan juguem als escacs, el nostre talent en el fons es saber com movem les peces de joc de la nostra ment i com estratègies per aprendre a aprendre amb la màxima autonomia en un procés d'empoderament.  J.M. Ferran Col·legi Oficial de Metges de Tarragona  2019 "L'aplicació del Cooppel en com valorem les visites mèdiques i els medicaments respecte al placebo"

En la Biblioteca associada Cooppel s'aprèn a moure les peces i a plantejar estratègies personalitzades del saber aprendre a aprendre.

Segons el resultat dels darrers cinc anys les persones que practiquen el Cooppel milloren en rendiment acadèmic, en actitud davant l'aprenentatge i es desenvolupa millor la comunicació, la creativitat i la cooperació.             what's 619 79 39 69        info@cooppel.org 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

83.- Preparem de cara al mes de juny una taula rodona sobre qualitat de vida a l'estiu.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-