5.- Hem participat en la xerrada col·loqui d' en Jordi Jaria-Manzano d'Òscar Romero i de Justícia i Pau de Tarragona.-

 Confèrencia a càrrec de Jordi Jaria-Manzano.

El covid-19 és una malaltia zoonòtica que ha esdevingut una pandèmia global. Pel seu impacte, pot considerar-se el primer episodi significatiu del canvi de dimensions geològiques que experimenta el Sistema Terra, a partir d'una acció humana intensiva i agressiva en el context del desenvolupament del capitalisme global. Davant d'aquesta transformació global, mirem d'explorar respostes i reaccions a partir de l'experiència obtinguda en aquests mesos que han canviat la nostra vida.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2834669726806529&id=1918779985062179&scmts=scwspsdd

En el minut 44 pregunto i presento el Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat.

 

                  Josep Maria Ferran, com a president del Centre d'estudis del Priorat (CeP): Les aportacions d'en Jordi han estat molt interessants des de la perspectiva de la transició ecològica mundial i també del Priorat.


Hem rebut aquesta invitació:

Assabentats per Justícia i Pau de la Selva-Albiol i organitzada per Òscar Romero i Justícia i Pau de Tarragona us desitgem que passeu un bon Nadal i unes bones festes resguardats de la Covid a causa de la qual hem hagut d'aturar les activitats, però confiem que aviat podrem reprendre-les. Us enviem un enllaç per si voleu seguir la conferència de Jordi Jaria professor de la URV que oraganitza Justícia i Pau i Oscar de Romero de Tarragona  aquest divendres dia 18 de desembre a les 19 hores:

Conferència gratuïta oberta a tothom: “La pandèmia com a símptoma: tecnocràcia i resiliències en un temps de canvi global”, impartida per Jordi Jaria-Manzano, llicenciat en Filosofia i Ciències, i llicenciat en Dret per la UB.

“El covid-19 és una malaltia zoonòtica que ha esdevingut una pandèmia global. Pel seu impacte, pot considerar-se el primer episodi significatiu del canvi de dimensions geològiques que experimenta el Sistema Terra, a partir d'una acció humana intensiva i agressiva en el context del desenvolupament del capitalisme global. Davant d'aquesta transformació global, mirem d'explorar respostes i reaccions a partir de l'experiència obtinguda en aquests mesos que han canviat la nostra vida”.

Assistència telemàtica des de la web www.zoom.us.

A precs i preguntes com a membre del Fòrum Drets Humans i del Priorat, coordinador de Vida Creixent diocesana de Tarragona i Animador Laudato SI li he preguntat què pensa sobre el nostre Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat i quines orientacions ens pot donar, sobre la immigració i com podem realment ajudar. Han sortit qüestions com el paper del laicat en l'església catòlica, entre altres aportacions molt interessants. Quan tinguem el vídeo de la gravació de la xerrada col·loqui, la qual ha estat molt enriquidora, posarem el link aquí sota per poder-la visionar.

Redacció DReTS

Per saber més del nostre conferenciant d'avui.

http://www.cedat.cat/qui-som/directori/10/jordi-jaria-manzano

http://www.dret-public.urv.cat/ca/docencia/professorat-jordi-jaria/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

83.- Preparem de cara al mes de juny una taula rodona sobre qualitat de vida a l'estiu.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-