27.- Una qüestió de dignitat de Drets Humans i de la Natura del Priorat.

 


Una qüestió de dignitat de Drets Humans i de la Natura del Priorat.
Avui entrevista 23-02-2021 amb l'advocat activista Paco Zapater 

Defensar els Drets a la Informació i a vegades més que mai davant la passivitat i les rutines , malgrat veus que és positiu, a vegades ets tractat com un delinqüent i un destorb.
No siguem negatius i mirem en positiu.
Una de els coses que aprens en la vida després de 40 anys d'associacionisme i activisme cultural i de voluntariat, es que la millor manera de defensar els Drets Humans és que els altres aprenguin a defensar-los més que tenir una actitud i compromís protector cal empoderar als altres que siguin ells i elles qui reclamin de forma assertiva i negociadora dels seus Drets Humans, que són temes a manifestar que els Drets s'exerceixen i són innegociables ni discutibles, són o no són. Així de senzill.
A vegades persones en els poders fàctics poden demostrar certa insensibilitat a escoltar i mirar pels Drets Humans sigui per la manca de formació, de sensibilitat, de motivació o de confiança.
I en això ens sentim responsables, com podem motivar a les persones a ser assertius amb els seus Drets Humans, amb les seves responsabilitats i a ser conseqüents de les seves accions i omissions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-