29.- El Fòrum """DReTS pel PriOraT)))... formarà part de la Xarxa ECO-Solidària i tenim el suport tècnic de Justícia i Pau de Barcelona.-

 El Fòrum """DReTS pel PriOraT)))... formarà part de la Xarxa ECO-Solidària de Catalunya-Andorra i tenim també el suport tècnic sobre ecologia integral de Justícia i Pau de Barcelona.-

Drets Humans i de la Natura. "Drets, Responsabilitats, ets i Som Priorat"

Priorat, la comarca de la diversió, de la natura i del descans, per la Pau.-

Maria Bargalló està de sots-presidenta de Justícia i Pau de Barcelona i impulsen l'ecologia integral basada en el V aniversari de l'encíclica del Papa Francesc "Laudato Si".

Entrevistada per Josep Maria Ferran per al programa mensual "PriOreM PrioRaT" col·laborador de ràdio Falset, del proper dissabte dia 6 de març a partir de les 11 hores del mati, ha estat una visita d'honor en la nostra VIª trobada del Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat que porta ja cinc mesos treballant en la comarca.

La taula ha estat formada per cinc persones, representants del món universitari i de les entitats components del nostre Fòrum.

Hem decidit entrar en la Xarxa ECOSolidària de Justícia i Pau i de rebre el seu suport tècnic de cara a fomentar l'ECOSolidaritat en les entitats que estem relacionats, vinculats o formem part de la direcció.

La tasca difusora de Miquel Biarnès sobre Salut i Natura, les iniciatives del Fòrum sobre la protecció de la natura com les abelles proposada per Pere Pallejà, imprescindibles en la fluorescència primaveral que s'atansa, així també els  ret-penats, orenetes i llangardaixos com a insecticides naturals per part del Centre d'Estudis del Priorat (CeP), formaran part com la resta d'entitats i persones com a iniciatives ECOSolidàries amb el suport d'altres entitats, així com ara Justícia i Pau de Barcelona. 

Més informació sobre Justícia i Pau de Barcelona.

https://www.justiciaipau.org/inici




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-