33.- Observatori "XiSCD" de les Xarxes Interactives Socials i de la Comunicació Digital del Priorat. (X@RXES DReTS del Priorat).-

Construim junts l'Observatori "XiSCD" de les Xarxes Interactives Socials i de la Comunicació Digital del Priorat. (X@RXES DReTS del Priorat).-


Construir ponts entre les persones i les comunitats per la Pau local, comarcal i mundial. 
Cal diferenciar l'Observatori del cel d'AstroTorroja del Priorat que observa el cel sobre tot a la nit de la nostra comarca.

Funcions de l' OBS.XiSCD, Observatori del Priorat.-
Observatori de les Xarxes Interactives Socials i de la Comunicació Digital de persones, mitjants, recursos, entitats, iniciatives...produccions, ofertes per observar, analitzar, aprendre, interpretar situacions i intervenir ajudant a favor dels Drets Humans i de la Natura. Per avisar, compartir, prevenir i aprendre junts d'acord el nou repte del segle XXI a favor de la pau i dels ODS 2030 sigui local, comarcal, nacional, internacional i mundial.
L'observatori és sobre tot el camp digital de comunicació i en més específic la presencial sociofísica, que es desplegarà poc a poc en quan es vagi superant la pandèmia sanitària actual. 
Observem a les persones, comportaments, productes ofertats, projectes compartits, etc. a la fi d'apropar-nos, si volen contactar, i iniciar una cami d'amistat d'acollida mútua i d'acompanyament.
A l'Observatori li acompanya l'Oficina Virtual Drets Humans i de la Natura i les trobades Meet mensuals del Fòrum sobre temes puntuals i d'interès per a les persones participants.
Tasques:
Observatori i Oficina:
Escolta activa, conversar, aportar, traslladar, estudiar, prevenir, proposar, etc.
Fòrum mensual telemàtic:
trobar-se, informar, compartir, debatre, acordar, comprometre, avaluar, crear, etc.
En relació a la vocalia Drets Humans i de la Natura en PRIORITAT:
- Informar a la Junta tot relacionat en els Drets Humans i de la Natura i les persones.
- Atendre i escoltar activament a tota persona interessada o necessitada.
- Observar, analitzar i interpretar fets i situacions des de la neutralitat i la imparcialitat. Al marge de cap poder fàctic i posicionament sindical, ni polític ni econòmic. Això si a favor del desenvolupament polític democràtic, econòmic sostenible i de negociació personal i col·lectiva positiva.
- Compartir els acords del Fòrum DReTS del Priorat amb la resta de l'organització participativa de l'entitat i de la comarca.
- Fer difusió pública digital, radiofònica o presencial per mitjà d'entrevistes, taules rodones, etc. aspectes dignes i que valen la pena compartir pel bé de la comarca, de les persones i de la protecció de la natura de cara a la transició energètica local, comarcal i mundial  ODS 2030.

A més intervenim de forma mensual permanent en col·laboració amb ràdio Falset:

PriOreM PrioRaT és més que un programa col·laborador de ràdio Falset des d'octubre de 2008.

És un programa d'actuacions presencials i telemàtiques al voltant de la nostra comarca del Priorat, a més del programa de ràdio on donem les nostres veus de notícies, d'opinions, d'idees i d'iniciatives a favor de la cooperació cultural, social i ecològica per la convivència, per la transició energètica, per la protecció de la natura i per Pau, adherits a entitats solidàries i pacifistes internacionals, a la UNESCO i a les Nacions Unides. Som impulsors culturals des de la seva fundació en 2015 a l'Agenda del Priorat:    https://www.agendapriorat.cat/users/xrxes-drets-del-priorat

El programa es pot seguir en directe per antena (1) i per internet a arreu del món (2), i es pot escoltar quan es vol i es pot des de la mateixa web (3).

1.-  FM 107.6

2.- http://www.radiofalset.cat/index.php/escolta-online(link is external)(link is external)

3.- http://www.radiofalset.cat/index.php/programes/programes-en-emissio/40-priorem-priorat(link is external)(link is external)

Ets i SoM Priorat, junts som una finestra oberta a favor de la llibertat d'experssió i la responsabilitat de respectar als demés per a construir la pau en la ment de les persones.

Tenim a la vostra disposició la X@RXA(link sends e-mail)(link sends e-mail) DReTS del Priorat:

- Observatori de les Xarxes Social i dels espais presencials

- Oficina Virtual Drets Humans i de la Natura del Priorat ara telemàtica per Meet, per info@cooppel.org(link sends e-mail)(link sends e-mail) o what's 619 79 39 69 https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2021/01/21-oficina-virtual-dels-drets-humans.html(link is external)(link is external)

- Fòrum de trobades mensuals telemàtiques de la X@RXA(link sends e-mail)(link sends e-mail) amb  persones, entitats i recursos de la comarca. https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/(link is external)(link is external)

- I en el nostre programa mensual de ràdio.

 

Més info, consultes discretes i confidencials o per donar la teva veu, escriure a: 

info@cooppel.org(link is external)(link is external) i 619 79 39 69




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-