54.- TRES NOVES VEUS .- Avui dia 30 de desembre a la Morera de Montsant i a Cornudella.-

 Avui dia 30 de desembre visita Cooppel i  entrevistes PriOreM PrioRaT a la Morera de Montsant i a Cornudella de Montsant.-

Avui ens han donat tres noves "Veus" per al proper  "PriOreM PrioRaT"

Dissabte dia 15 de gener a les 11 del matí

https://priorem.blogspot.com/2021/12/10-nou-programa-num-101-proper-15-de.html

El fet d'apropar-se, contactar amb persones, acollir-les de cara el que saben val la pena escoltar i acompanyar-les per a expressar la seva veu per a PriOreM PrioRaT és una tasca que ompla d'il·lusió a un mateix com també a l'altra persona que en fa difussió, a més aprens coses noves cada dia.

Captant nous conferenciants com Mn. Doctor Jordi Castellet de cara al Centre d'Estudis del Priorat, Vida Creixent Tarragona o l'Ateneu de Tarragona.

El grup de Facebook Cooppel Cornudella va néixer un 10 d'agost de 2016

https://www.facebook.com/groups/1570605863240828

I el grup de Facebook Escala Dei + Morera de Montsant va ser creat el 17 d'agost de 2013

https://www.facebook.com/groups/426078344178239

Avui hem fet una visita Cooppel PriOreM PrioRaT amb la intenció de pescar, caçar, familiaritzar, sembrar o rascar VEUS sobre  coneixements del Priorat i experiències de persones primer a la Morera amb el Mn. Doctor Jordi Castellet, professor i conferenciant de Vic que iniciava aquest matí una excursió al Montsant. L'he entrevistat pel proper programa de gener 2022.

No tothom en què conversem vol donar la seva "Veu" i altres volen ser anònims i sense fotografia malgrat diguin coses de sentit comú dels Drets Humans i de la Natura.



Una sortida de sol de les primeres del Priorat ja que Cabacés té la serra de Canta-corbs i la Bisbal i Margalef per exemple tenen el Montsant que els tapa i el sol surt més tard






Amb el Mn. Doctor Jordi Castellet de Vic avui d'excursionisme al Priorat ens ha donat la seva opinió i ha manifestat la seva estima pel Priorat.

A Cornudella he entrevistat a una persona gran anònima a la Renaixença sobre la convivència al poble i al terme i després Maria Dolors Pàmies que hem tractat sobre el carrer del "Parlamento". 

Maria Dolors Pàmies amb el seu pessebre i les seves cases de maqueta



Carrer "Parlamento" a sota, un carrer tancat sense sortida, ple de flors i amb una placa " Carrer Parlamento", ja que aquí és reuneixen el veïnat i parlen sobre temes que els interessa com temes del poble


Església amb dos campanars, el prper dia que tornem esbrinarem els motius d'aquesta anècdota ja que la majoria d'esglésies tenen sols un campanar

Plaça de sant Joan, on al segle XX hi havia un bar, el Bar de Josep Monfà, músic, el qual salvà la vida d'un fill de Cabacés, en la guerra civil.

Amb Maria Dolors Pàmies, una dona que coneix i ha fet quaderns didàctics sobre temes del poble


Església i Ajuntament



Carrer de flors i cartell, carrer "Parlamento"


Pessebre.  BONES FESTES A TOTHOM

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-