80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

 Causa internacional Cooppel per la Pau

Atenció a les persones Drets Humans i de la Natura.

Avui amb la persona Sr. Cruset, amb responsabilitats al Congrés de Diputats

En Josep Maria Cruset el vaig conèixer alcalde de Riudoms el meu pare estava a la residència Onada riudomenca, després com a president del Port de Tarragona, en el 2018. Una persona entranyable i amb una gran capacitat d'escolta i d'eficàcia.

https://www.porttarragona.cat/ca/autoritat-portuaria-tarragona/comunicacio-premsa/notes-premsa/item/2153-josep-m-cruset-domenech-nou-president-de-l-autoritat-portuaria-de-tarragona

Va publicar la seva disposició a la premsa de poder-se entrevistar amb ell i avui dia 15 de desembre ho he fet a la seu de Junts a Tarragona.

Ho he fet principalment perquè el conec com a gran persona, pels seus càrrecs d'alcalde, de president del Port i ara de diputat al Congrés de Diputats de Madrid.

Un servidor com a mediador i investigador en a les persones en Drets Humans i de la Natura i a les famílies en el camp educatiu al Priorat i a Tarragona ciutat amb casos a Cambrils, el Vendrell i a Reus. Ara també estic en la coordinació territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Hem tingut una entrevista d'una hora i al final ha donat la seva veu al meu programa mensual col·laborador a ràdio Falset, Priorem Priorat, enguany complim 15 anys.

I abans del comiat la fotografia de record

Estic obert a totes persones de tota classe de responsabilitat tant política com d'altres àmbits socials, de justicia, culturals i creativitat com a impulsor de la Causa Cooppel per la Pau 2030. Com podem construir la pau en la ment de les persones i com podem ajudar de forma cooperativa a donar resposta a les nostres qüestions, problemes i conflictes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-