81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-

 Es farà l'anunci en l'acte del divendres dia 02 de febrer, festa major de Cabacés, al museu Municipal a les 12,30, on el cantant Jordi Català parlarà del professor Sr. Montagud ( fundador de l'Eco del Greco de Cabacés) en els 55 anys de la seva arribada al poble i en els 40 del seu traspàs. 


En marxa el programa 

"ESCOLTEM-NOS, Priorat"(Drets Humans).-

Per la identitat, pertinença i participació SoM Priorat

Atenem a persones a arreu de forma telemàtica per telèfon, what's o Meet. A nivell més presencial tenim un bloc al Priorat i un a la ciutat de Tarragona.

Pel general tenim consultes telemàtiques de Cuba, Argentina, Andorra, Barcelona, el Vendrell, Cambrils, Reus, etc.

Aquest és el bloc del Priorat.

Es tracta de la conversa i de la lectura oberta a persones que volen saber una opinió més, tenen una qüestió general sobre drets humans, necessiten conversa perquè han perdut un ser estimat, o perquè volen aprendre o millorar l'oralitat del català o del castellà. S'atén a la ciutadania en general, a les famílies amb menors d'edat, a joves, a estudiants universitaris, a persones de totes les edats i a persones de més edat.

La nostra tasca és la transmediació exposada en les darreres jornades de mediació de Tarragona  i la conversa ajudem-nos.

Més info clica a sota

https://agendaanims.blogspot.com/2023/11/215-ferran-exposa-lestudi-de-la.html

La paraula "ESCOLTEM-NOS" és la darrera d'un relat de la invitació a "relats enllaçats" organitzada per l'Òmnium Cultural del Priorat.

Per a contactar-nos:

Pots escriure les 24 hores al what's +34 619 79 39 69, si es truca deixeu un missatge al contestador, ja que tenim el mòbil en silenci, tenim 10.000 contactes i les publicitats invasores no paren de molestar.

Contactem el més aviat possible i concertem una conversa per escrit o bé oral per telèfon, vídeo o veus gravades o si es necessari un Meet.

La casuística de moment són consultes sobre drets humans respecte a l'administració pública, en el món laboral, persones amb dol o en relació en el tracte en els hospitals, aprenents de català i/o de castellà, per a estrangers, estudiants, etc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-