85.- Priorat estimat, Priorat real i el Priorat per a delectar-lo.-

 


El Priorat estimat, 

El Priorat real....., el Priorat per a delectar-lo

Priorat avui realitzat

Després  que vaig iniciar activitats culturals al Priorat en el 1989, primer a la Bisbal de Falset el dia 6 de gener, després el 25 de juny a Cabacés una trobada de quatre pobles.

Entre 1989 fins avui hem dut a terme com a CERADAI un munt d'activitats, col·laboracions amb el Centre d'estudis del Priorat (CeP), entre altres.

 Al Priorat, fes turisme, delecta la seva gastronomia i plaure del paisatge natural, les excursions, recrear-se de les festes i les trobades

Però posar-se en iniciatives culturals corres el risc de sortir mal parat. Com ha estat el futur crític del CeP, que enguany es decidirà el seu futur, malgrat les circumstàncies ja està condemnat.

Hem decidit centrar-nos en l'atenció dels Drets Humans i en el programa mensual col·laborador de ràdio Falset, emès des de l'octubre del 2008- PRIOREM PRIORAT, visitem pobles i entrevsitem a paersones tant a dins com a fora de la comarca per a donar-la a conèixer.

Des de 2023 informant acreditat del Parc Natural Serra de Montsant i PEIN Serra de Llaberia i voluntari del museu municipal de Cabacés.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

86.- MEMÒRIA I FULL DE RUTA. En marxa la Nova Atenció Drets Humans a les Persones.-

83.- Preparem de cara al mes de juny una taula rodona sobre qualitat de vida a l'estiu.-