24.- Pregó Digital del mes de febrer de 2021.-

 


Us comuniquem i us invitem a les set noves i bones notícies:

1.- Ja tenim el nostre Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat """DReTS)))...com a plataforma informativa i de compartir iniciatives en marxa obert a tothom.

2.- Defensem les abelles.-

Informem sobre la iniciativa de protecció de les abelles de la nostra comarca. El REDICAT. Obert a totes les persones que volen protegir les abelles. Per a les persones productores de mel i per a les persones que poden estar perjudicats per les abelles i es necessita un trasllat de l'eixam d'un emissor a  un receptor. Farem una reunió telemàtica per a les persones interessades. Contacteu al What's  +34 666 63 11 18 Pere Pallejà.

Us acompanyem la xerrada de Miquel Biarnés sobre els beneficis de les abelles i de la mel. 

https://www.facebook.com/Bioiridocosmologia/videos/3921167761255748


3.- Ara ja ho pots tenir a les teves mans la revista de la comarca.- 
La Portadora, la única revista de la comarca, és la Núm. 4 ja està disponible, es pot comprar a la llibreria El Llapis de Falset.

4.- No t'ho perdis.- 

Proper programa comarcal "PriOrem PrioRaT" el dissabte dia 6 de març a partir de les 11 del matí. Recollim les veus de la comarca.

5.- Atenció a les famílies i a les persones. Descobreix el teu talent personal i familiar. 

En marxa el primer suport telemàtic per a pares i mares amb fills i filles menors d'edat escolaritzats a primària i a ESO. Aprenem a estudiar jugant al Cooppel. Consulta'ns sense cap compromís. Es tracta de més èxit escolar i personalitzat. Suport lliure i gratuït. També atenem a persones en voluntariat per la llengua en les competències orals del català i les formes com a prendre a aprendre conversant.

6.- T'invitem a la conferència telemàtica.- Dia 18 de febrer a les 19,30 hores

               Conferencia pel Zoom dia 18 dijous a les 19:30 ID 83794890968 Codi accés 537682

7.- Escoltem a tothom.- 

Oficina Permanent Virtual Drets Humans i de la Natura del Priorat. Per a recollir, queixes, agraïments i idees de millores sobre convivència, igualtat i equitat de les persones i protecció de la natura. Publiquem estudis històrics i socials locals

Escriu-nos. Les 24 hores al What's  619 79 39 69 i a  info@cooppel.org -

Propera trobada, la VIª trobada del Fòrum Drets Humans i de la Natura serà el primer dimecres del proper mes de març, el dia 3 de març a les 7 de la tarda, per invitació Meet, escriu-nos i demana la invitació Meet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-