32.- RECLAMS.-


 

RECLAMS PERMANENTS

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2021/03/31-prioritats-2021-del-forum.html

Data actualització 25 de març de 2021.- 

Busquem persones adultes que vulguin des del voluntariat digital, col·laborar en la Xarxa DReTS del Priorat, en les tasques puntuals que es concreten a continuació.-

Tasques:

De persones adultes directa a persones adultes o en la xarxa social.-

1.- Escolta activa a persones.- (Oficina Virtual)

2.- Observar, analitzar i interpretar les dades sobre creacions i oferta de productes de les persones en les Xarxes Socials: Instagram, Facebook, Twitter, etc.- (Observatori)

3.- Pares i mares que vulguin que els seus fills o filles menors d'edat utilitzin les reunions Meet Cooppel de: 

  1. Biblioteca per a fer tasques escolars en silenci i fer consultes, 
  2. De Màster Cooppel, programa que tracta els coneixements com si fossin aliments. 
  3. Atencions individualitzades.
  4. Altres modalitats. Ens podeu preguntar o demanar més informació sobre el projecte Cooppel (SiM) Sistema Interactiu Mental d'Aprendre a Aprendre Sempre.

4.- Persones adultes que precisen la pràctica oral del català per aprovar les proves de capacitació per trobar feina o anar a oposicions, en el marc del CNL, EOI o altres. (Cooppel Oral Cat)

5.- Persones estudioses de temes històrics i socials que volen publicar els seus treballs i fer-ne difusió per a persones interessades actives.(Centre d'estudis del Priorat- CeP)

6.- Persones amb coneixements, experiències i vivències que tenen motius d'interès cultural amb risc d'oblit i que precisen que una altra persona escrigui l'article segons les normes científiques i tècniques.(centre d'estudis del Priorat-CeP)

7.- Mestres i professorat que vulguin que participem a les aules uns 27 minuts per a exposar amb exercicis pràctics el Sistema Cooppel d'Aprendre a Aprendre Sempre (Cooppel SAAS). Cal tenir pantalla, ordinador portàtil i entrar a una invitació Meet.

8.- Jutges i jutgesses de Pau que vulguin assessorar i opinar de cara a la prevenció de conflictes.

9.- Persones que volen participar en el nostre programa Salut i Natura. Herbes i remeis naturals. Estils saludables.

10.- Persones que volen participar a nivell de poble en la Protecció de la Natura, Drets i Responsabilitats. Protecció de la fauna, la flora i els boscos. Espais Naturals (Associació Micològica del Priorat).

11.- Estudiants de BAT poden dur a terme l'estada a empresa, estudiants universitaris poden dur a terme el seu practicum, en tots els graus i màsters, en especial les de pedagogia, psicopedagogia i psicologia de la URV, UNIR, UOC de Catalunya com d'Andorra.

12.- Persones de totes les edats que vulguin aprendre el funcionament del sistema interactiu mental Cooppel en el disseny universal dels aprenentatges en l'aprendre a aprendre sempre "Cooppel AAS", aplicat en l'organització de clubs Cooppel familiars o de colles i l'organització i el funcionament de la Federació de Clubs Cooppel. Cada família es pot constituir en un Club, així també a cada colla de tres o més persones. És el Títol del Màster Talents Cooppel amb principis científics, educatius, culturals i socials i practiques. Amb classes telemàtiques teòriques, tallers presencials dirigits digitalment i accions d'aprenentatge servei en l'entorn proper (APS).

Més informació:  What's 619 79 39 69     info@cooppel.org 

En totes les tasques hi ha uns tallers telemàtics d'aprenentatge per competències per a fer una atenció el més efectiva i justa entre iguals tot compartint el nostre codi ètic.

Totes les activitats per a 2021 i per a 2022 són telemàtiques.

Totes les activitats estan adreçades a persones adultes, en el cas de menors d'edat la tutoria docent o els pares i les mares han d'estar presents o a prop de la tasca..

Totes les activitats són gratuïtes.

Qui estigui interessada es pot posar en contacte amb nosaltres.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-

81.- En marxa el programa "ESCOLTEM-NOS, Priorat" (Drets Humans).-