18.- El Fòrum Drets Humans i de la Natura ja està consolidat i disponible.-

 ÀNiMS avui dissabte dia 09-01-2021  

Nota de Premsa. 

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2020/12/en-marxa-el-forum-drets-humans-i-de-la.html

Avui al programa "PriOreM PrioRat" col·laboradors de Ràdio Falset des de 2008:



Ja tenim un mig centenar de contactes i adhesions de persones i entitats. En el 2021 si ens donen permís i simplement ens protegeixen el nostre compromís i la garantia del codi ètic pensem arribar a més de 1000 contactes dins de la comarca com a fora, a la fi de sortir quan puguem de les limitacions actuals, la pandèmia hagi estat controlada i a poder ser eliminada.-

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2021/01/16-codi-etic-i-compromis-de-comunicacio.html

El passat dia  de desembre ja el vàrem mencionar el nostre Fòrum en una trobada de Justícia i Pau de Tarragona. La conferència que es pot escoltar per un link dins de l'article de sota, val la pena:

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2020/12/hem-participat-en-la-xerrada-colloqui-d.html

En la trobada del passat dijous dia 07 de gener on prèviament havíem parlat amb l'ORC dels Mossos d'Esquadra en matèria de prevenció per a la convivència, sobre qüestions com el bon ús d'internet i el control parental, l'assetjament per internet o física entre iguals, el mobbing, el tractament dels animals i les possibilitats de servei comunitari amb menors i amb majors d'edat.

Després des de la primera trobada formal el passat 03 de novembre de 2020, amb les quatre reunions dutes a terme, amb persones adherides amb una llarga fulla de serveis per a la cultura i una trajectòria solidària, ara ja tenim el full de ruta clar en el 2021. 

Aquest Fòrum té com a meta el 05 d'octubre de 2023, on presentarem els informes definitius de la tesi a les organitzacions governamentals i a les administracions públiques.

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2020/12/15-caldra-fer-un-estudi-sobre-la.html

Com és un pla-tesi d'estratègies servei d'investigació acció públiques a favor de construir la Pau en la Ment de les Persones (UNESCO) i a favor dels O.D.S. Nacions Unides 2030, anirem informant a les persones, a les entitats i als recursos interessades per a buscar complicitats en el dia a dia.

Com més sumem l'èxit estarà garantit de ser una comarca reconeguda pel seu valor: paisatgístic, natura, convivència, lloc de descans i de diversió, igualtat entre les persones, protecció de la natura i de transició ecològica. Una comarca única al món, la comarca del Priorat.

Per això el lema és. "Drets, responsabilitats, ets i som Priorat". """DReTS)))... Priorat"

Les muntanyes, la pluja, el cel, els Drets, les plantes i les seves arrels creixents juntes amb  la convivència de tota la ciutadania.


NOTÍCIA.-

Per a pares i mares amb fills/es menors d'edat escolaritzats a primària i a l'ESO, oferim l'atenció telemàtica de la biblioteca associada Cooppel:

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2020/12/en-marxa-la-biblioteca-ssociada-cooppel.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

80.- Entrevista amb en Josep Maria Cruset.-

83.- Preparem de cara al mes de juny una taula rodona sobre qualitat de vida a l'estiu.-

82.- UNA NOVA OPORTUNITAT 2024.- En preparació tres conferències Cooppel a la comarca.-